Verkeerscirculatie

ilse

De leefstraat zal de lokale verkeersstroom wijzigen. Het verkeer in de Ooievaarstraat komende van de Vijfhoek zal ter hoogte van het Haspelstraat niet meer door kunnen. De kringloopwinkel blijft bereikbaar. Dit betekent dat mensen die verderop in de Ooievaarstraat, Meibloemstraat, Sparrestraat, Geitstraat… wonen een andere weg zullen moeten nemen om hun woning met de wagen te bereiken. Deze gewijzigde circulatie werd ook doorgegeven aan de GPS-providers, zodat leveranciers en pakjesdiensten ook op de hoogte zijn. Fietsers en bromfietser zullen wel nog door kunnen. We vragen hen wel de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen.

Bereikbaarheid Ooievaarstraat (tussen Meibloemstraat en Sparrestraat) & Meibloemstraat (tussen Ooievaarstraat en Sparrestraat)

Komende van de Rooigemlaan

Je kan de straat bereiken via de Appelstraat of Biezenstuk – Boerderijstraat – Meibloemstraat (middenstuk) – Sparrestraat. Door de Ooievaarstraat kan je in gewijzigde richting over het kruispunt naar de Meibloemstraat rijden.

Komende van de Bevrijdingslaan

Via de Resedastraat – Kastanjestraat – Boederijstraat – Meibloemstraat (middenstuk) – Sparrestraat blijft de Ooievaarstraat ook bereikbaar. Door de Ooievaarstraat kan je in gewijzigde richting over het kruispunt naar de Meibloemstraat rijden.

Bereikbaarheid Ooievaarstraat (tussen Haspelstraat en Meibloemstraat)

Omdat dit deel van de Ooievaarstraat grotendeels enkele richting wordt (met keerpunt en dubbele richting voor het Kokerpark), rijd je best via de Bevrijdingslaan en de Reinaertstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *